producent
Famiglia Castellani (usuń)
kraj
region
kolor
szczep
smak
bukiet
do czego
znaleziono 13
  1. Contemassi Toscana Bianco IGT
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, białe, Chardonnay, Trebbiano, wytrawne]
  2. Contemassi Chianti DOCG
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, czerwone, Canaiolo, Lokalne szczepy, Sangiovese, wytrawne]
  3. Contemassi Chianti Classico
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, czerwone, Cabernet Sauvignon, Sangiovese, wytrawne]
  4. Contemassi Maremma DOC
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, czerwone, Cabernet Sauvignon, Merlot, wytrawne]
  5. Contemassi Chianti Riserva DOCG
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, czerwone, Cabernet Sauvignon, Canaiolo, Sangiovese, wytrawne]
  6. Collegiata Trebbiano d’Abruzzo
    [Famiglia Castellani, Włochy, Abruzja, białe, Trebbiano, wytrawne, białe kwiaty, jabłko, drób, ryby, kuchnia wegetariańska, aperitif]
  7. Collegiata Trebbiano d’Abruzzo 1,5l
    [Famiglia Castellani, Włochy, Abruzja, białe, Trebbiano, wytrawne, białe kwiaty, jabłko, drób, ryby, kuchnia wegetariańska, aperitif]
  8. Collegiata Montepulciano d’Abruzzo
    [Famiglia Castellani, Włochy, Abruzja, czerwone, Montepulciano, wytrawne, czerwone owoce, śliwka, drób, wołowina, wieprzowina, kuchnia wegetariańska]
  9. Collegiata Montepulciano d’Abruzzo 1,5l
    [Famiglia Castellani, Włochy, Abruzja, czerwone, Montepulciano, wytrawne, czerwone owoce, śliwka, drób, wołowina, wieprzowina, kuchnia wegetariańska]
  10. Casa Pecunia Primitivo
    [Famiglia Castellani, Włochy, Puglia, czerwone, Primitivo, półwytrawne, jagoda, lukrecja, wołowina, wieprzowina, sery]
  11. Casa Pecunia Nero d'Avola
    [Famiglia Castellani, Włochy, Sycylia, czerwone, Nero d’Avola, półwytrawne, jagoda, jeżyna, wołowina, wieprzowina, sery]
  12. Casa Pecunia Orvieto Classico
    [Famiglia Castellani, Włochy, Umbria, białe, Grechetto, Malvasia Nera, Trebbiano, wytrawne, jabłko, gruszka, migdały, drób, ryby, kuchnia wegetariańska, sery]
  13. Casa Pecunia Chianti
    [Famiglia Castellani, Włochy, Toskania, czerwone, Canaiolo, Sangiovese, wytrawne, czerwona porzeczka, wiśnia, wołowina, wieprzowina]