producent
kraj
region
kolor
szczep
smak
bukiet
agrest (usuń)
do czego
znaleziono 11
  1. Chateau Petit Figeac Grand Cru Classe
    [Compagnie Medocaine, Francja, Bordeaux Grand Cru Classe 1855, czerwone, Cabernet Sauvignon, Merlot, wytrawne, dąb, agrest, melon, owoce cytrusowe, limonka, wołowina, sery, baranina]
  2. Chateau Pape Clement Clementin du Pape Blanc Bernard Magrez
    [Bernard Magrez, Francja, Bordeaux, białe, Muscadelle, Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Semillon, wytrawne, agrest, grejpfrut, melon, owoce morza, aperitif, kuchnia wegetariańska, drób]
  3. Bouchard Cuve Rouge de France
    [Bouchard Aine & Fils, Francja, Burgundia, czerwone, Gamay, Syrah, wytrawne, czarna porzeczka, agrest, wołowina, dziczyzna, drób]
  4. Chateau Perenne Blanc Bernard Magrez
    [Bernard Magrez, Francja, Bordeaux, białe, Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Semillon, wytrawne, agrest, grejpfrut, melon, drób, ryby, owoce morza, kuchnia wegetariańska]
  5. Vina Oria Crianza
    [Covinca, Hiszpania, Aragonia, czerwone, Tempranillo, wytrawne, jagoda, jeżyna, agrest, drewno, kokos, wanilia, wieprzowina]
  6. Nobilo Sauvignon Blanc Orca Bay
    [Nobilo Wine Group, Nowa Zelandia, Hawkes Bay, białe, Sauvignon Blanc, wytrawne, grejpfrut, agrest, owoce cytrusowe, morela, melon, drób, owoce morza, kuchnia wegetariańska]
  7. Kurtatsch Alto Adige Pinot Grigio DOC
    [Kellerei Kurtatsch, Włochy, Górna Adyga i Trydent, białe, Pinot Grigio, wytrawne, agrest, akacja, ryby, owoce morza, kuchnia wegetariańska]
  8. Kurtatsch Alto Adige Sauvignon Kofl DOC
    [Kellerei Kurtatsch, Włochy, Górna Adyga i Trydent, białe, Sauvignon Blanc, wytrawne, czarna porzeczka, agrest, czarny bez, ryby, owoce morza, kuchnia wegetariańska, sery, aperitif]
  9. DOR Rara Neagra, Cabernet Sauvignon
    [Bostavan Vinaria, Mołdawia, Etulia, czerwone, Cabernet Sauvignon, Rara Neagra, wytrawne, czarna porzeczka, agrest, wołowina, wieprzowina, kuchnia wegetariańska, sery]
  10. Ferro 13 The Boss
    [Ferro 13, Włochy, Veneto, białe, Prosecco / Glera, wytrawne, owoce cytrusowe, brzoskwinia, agrest, wędliny, ryby, owoce morza, aperitif]
  11. Nelson Cliffs Sauvignon Blanc
    [Domaine Boyar, Nowa Zelandia, Nelson, białe, Sauvignon Blanc, delikatnie wytrawne, owoce cytrusowe, agrest, melon, jabłko, owoce morza, aperitif, desery, kuchnia wegetariańska]